Ryhmäliikunta ja jumpat

Ilmoittaudu:

info@tuulosenhyvinvointi.fi

040 555 8778 (tekstiviestillä!)

 

Ryhmäliikunta

Tarjoamme asiakkaillemme Tuuloksessa erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Jumpat toteutetaan kurssimuotoisena ammattilaisen liikuntaohjaajan vetämänä.

Aloitamme keväisin ja syksyisin useita erilaisia ryhmäjumppia - tarjolla on kahvakuulaa, hikijumppaa, Pilatesta, kuntopiiriä ! 

Ryhmäliikuntatunnin toteutuminen edellyttää vähintään 10 hengen sitoutunutta ilmoittautumista. Poissaolon voi korvata toisella kurssilla tai salikäynnillä. 

Kurssit ovat arki-iltaisin ja yksi päiväjumppa. Ryhmäliikuntaa Tuuloksessa vetää Sami Tomann ja Päivi Kankaanmäki. 

Meille kannattaa ajella myös Lammilta ja Hauholta, sillä avarissa ja valoisissa tiloissamme on myös käytössä lukolliset avainkaapit. Voit myös rentoutua jumpan jälkeen koko Lammi-Tuulos -alueen ainoassa solariumissa.

Ilmoittautumiset Tuulosen Hyvinvointikeskuksen infoon info@tuulosenhyvinvointi.fi, tekstiviestillä 040 555 8778 tai kuntokeskuksen vastaanotossa. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia jos kaikki kurssit eivät toteudu. Ilmoittautumiset Päivin kurseiile viimeistään 5.1.2022

 syksyn 2022  ryhmäliikuntakurssit, UUTUUS ! JOOGA/SYVÄVENYTTELY TORSTAISIN KLO 18.30-19.30

- jos tunteja ei pystytä toteuttamaan esim. korona epidemian vuoksi , perutut tunnit hyvitetään

 

  • UUTTA ! Jooga/syvävenyttelykurssi. Yksinkertaisilla ja hauskoilla liikkeillä tehdään lihaksia syvävenyttäviä asentoja, rauhallisesti hengittäin. Koko keho vetreytyy ja mielikin rauhoittuu. Tällä tunnilla vahvistetaan ryhtiä ja venytellään paljon.
  • Ohjaajana Suvi Itkonen